wolk1
Home
Historie
Lunch
Menu
Actualiteiten
Arrangementen
Wij beschikken over
Nieuwsbrief
In beeld
Contact
Gastenboek
Personeel
 
webdesign: Artis

Met Ons. In Weert.

Arrangementen

 

Feessie...... Feessie......

 

Feestarrangement 1:


We zetten zoutjes, nootjes, gebak & petit fourtjes neer, jullie
kunnen 4½ uur biertjes drinken (ook wijn, limonades, koffie en thee
), we gaan 4 keer rond
met hapjes (2 warme & 2 koude) en na 2½ uur serveren wij
een buffet van vissalade “Norvégienne” & kipsalade “Margot”,
warme ossehaaspuntjes in pepersaus en Zwitserse reepjes
met sausjes, stok- en bourgondisch brood.

Feestarrangement 2:


We zetten zoutjes, nootjes, gebak & petit fourtjes neer, jullie
kunnen 4½ uur biertjes drinken (ook wijn, limonades ,koffie en thee
), we gaan 4 keer rond
met hapjes (2 warme & 2 koude) en na 2½ uur serveren wij een
buffet van pasta-tonijnsalade & aardappel-spekjes-salade,
warme ossehaaspuntjes in Stroganoffsaus & Mexicaanse
kipreepjes met sausjes, stok- en bourgondisch brood.

En de prijs.......?

  € 29,50 p.p.
(vanaf 20 personen)

En dát valt ook wel mee!

 

Keuze menu's.......

Tot 15 personen in de benedenzaak: bij méér dan 15 personen op de 1e etage.

Definitieve menu keuze, evenals vegetarische of andere wensen &
aantal tafelgangers: max. 5 dagen van te voren.

"The Queen's Choice" € 31.50

Een hoffelijk gekozen, allemans menu met cachet. Vanaf 12 personen

Beef Tea
krachtige runderbouillon met een scheutje Madeira

Kalfsbiefstukjes òf Tournedos Champignons
met 2 sauzen
òf
op de huid gebakken Kabeljauwfilet met Limburgse mosterdsaus, warme groenten, salade & aardappelgarnituur

Grand dessert

  • De keuze wordt gemaakt tijdens de apéritief.
  • Inclusief menukaartje & amuse.
  • Dit menu kan ook worden uitgebreid met: Toastje Halfom (gerookte paling & zalm) òf
  • Carpaccio Classico (dunne ossehaas met dressing & parmezaanse kaas)
  • Of in plaats van soep: Toastje Halfom of Carpaccio
  • Dessertkoffie met Boulanger-bonbons

Het Gouverneursaanbod € 36.50 

Vitello Tonato
òf
Taverne's Scampigarnalen
òf
Carpaccio Classico
Gerechten worden geserveerd met stokbrood & boter

******

Bommerig Hoenderfilet
gevuld met een farce van kip en truffel en geserveerd met een truffeljus
òf
Entrecote Tosca Faquin
met gerookte zalm en bearnaise-saus
òf
Scholfilet
geserveerd met spinaziesaus


alles royaal gegarneerd met verse groenten, aardappelgarnituur & salade

******

Calypso - Irish òf French coffee òf Cafe Glacée

 

De keuze wordt gemaakt tijdens de apéritief.

  • Inclusief gelegenheids-menukaartje
  • Dit menu kan uitgebreid worden met:
  • Een glas Prosecco met amuses vooraf
  • een kopje Beeftea
  • Dessertkoffie met chocolaatjes

"Seizoensaanbod" € 25.00

Een prettig menu-utje voor een groep vanaf 12 personen

Dagsoep òf uiensoep

********

Varkenshaas
òf
malse Biefstuk
òf
gestoofde Zeebaars
met
warme sausjes
warme groenten

salade en aardappelen

*******

Verrassingsdessert van pudding & ijs

  • De keuze wordt gemaakt tijdens de apéritief.
  • Inclusief menukaartje & amuse.
  • Dit menu kan ook worden uitgebreid met:
    • een Noorse garnalencocktail Neptune òf Kipcocktail Margot
    • dessertkoffie met chocolaatje
    • Of in plaats van soep een Noorse garnalencocktail of Kipcocktail

"Seizoensaanbod 2"  € 25.00

Een prettig menu-utje voor een groep vanaf 12 personen

 

Heldere groentesoep óf uiensoep

****

Malse biefstuk
óf
Westernsteak
gemarineerde varkensoester met warme sausjes
óf
Vispotje
diverse vissoorten en scampigarnalen
lekker gestoofd in een luchtige garnalensaus
warme groenten
salade en aardappelen
****
Verrassingsdessert
van pudding & ijs

 

* Keuze wordt gemaakt tijdens het apéritief
* Inclusief menukaartje & amuse
* Dit menu kan ook worden uitgebreid met:
. een glas Prosecco vooraf
. een Noorse garnalencocktail Neptune óf Kipcocktail Margot 
. dessertkoffie met chocolaatjes 
* Of in plaats van soep een Noorse garnalencocktail of Kipcocktail