wolk1
Home
Historie
Lunch
Menu
Actualiteiten
Arrangementen
Wij beschikken over
Nieuwsbrief
In beeld
Contact
Gastenboek
Personeel
 
webdesign: Artis

Met Ons. In Weert.

Menukaart

(onze menukaart verandert elke 6 maanden!)

 

Onze gerechten kunnen gluten en allergenen bevatten.

In overleg kunnen gerechten aangepast worden waar mogelijk.

 

Salades

 

Salade Forestière
Met gebakken paddenstoelen en spekjes


Caesarsalad
klassieke salade met Romeinse sla, kip, bacon,
Parmezaanse kaas en croutons


Salade “Norvegienne”
met gerookte zalm, panko-garnalen en een
kruidendressing

Koude voorgerechten

(met stokbrood & boter ,)

Toast "Half-om"
toast met gerookte zalm & paling.

Carpaccio Classico
flinterdun gesneden runderhaas met honing-mosterdressing, pijnboompitten & parmezaanse kaas.

Hollandse garnalencocktail
met Canadienne saus.

Kipcocktail "la Meuse" veel gevraagd,simpel maar erg lekker!
Gekookte kip met vers fruit en cocktailsaus.

 

Bouquet Fruits de Mer

een bonte afwisseling van zalm, paling, mosselen, garnalen en variant met een BOLS Corenwijn, garnituur en tartarensaus

 

Soepen

(met stokbrood & boter )

Franse Uiensoep
al dan niet gegratineerd.

Dagsoep
al naar gelang het succes, dagelijks wisselende vers gemaakte, gebonden of heldere soep.

Beef Tea
een dubbelgetrokken runderbouillon, met op verzoek een tikkeltje sherry of madeira ...a little madeira my dear?

Warme voorgerechten met o.a. stokbrood & boter

 

Tonijnkroketjes
met remouladesaus 

 
Escargots

van het slakkenhuis in Ospel in kruidenboter bereide wijngaardslakken 

Toast met gebakken paddestoelen,
knoflookmayonaise en parmezaanse kaas

Visgerechten

Stoofpotje van vis niet meer weg te denken stoofpotje van
diverse vissoorten en scampigarnalen,lekker gestoofd in een luchtig garnalensausje

Doradefilet
gebakken filets met risotto en kruidenolie


Scampi's van het huis
7 volgens geheim recept gebakken scampi's, "de lekkerste van de stad" (à la Masselino gepeld als er tijd voor is)
Slibtongetjes 2 mooie dikke,gisteren gevangen,alleen gebakken in boter

 

Sliptongetjes 2 mooie dikke en gisteren gevangen ,alleen gebakken in boter



**Grote Zeetong Meuniere? Even vragen of er aanvoer is en of ze te betalen zijn**

Vleesgerechten met o.a.

 

Schnitzel

met stroganoffsaus

Kipfilet
gevuld met gerookte eend en roomkaas

Brochette Frappante
(± 275 gram) de niet te vervangen gegrilde gemarineerde stukken varkenshaas aan het spies met 2 koude sausjes. 

Duo van kalfshaas en sucade
met gekarameliseerde rodewijn-uiensaus,
puree en een krokantje van balkenbrij

Tournedos Champignons

Biefstuk van de haas ,gebakken met verse champignons.

Tournedos "aux Poivres"
Biefstuk van de haas met een groene peperbollensaus.

Châteaubriand
(500 gram voor 2 personen) gebraden, meer dan dubbele tournedos, getrancheerd & gereserveerd op réchaud, met groenten & aardappel-krans, met 2 warme sauzen........voor 2 personen

 

Pasta


"Brabançonne" 

pasta met kip, champignon, ui, spinazie, zontomaatjes en parmezaanse kaas

“Ko Phi Phi”
scampi-garnalen gebakken in red curry en kokos
met pasta

 

 

Vegetarisch met o.a.



Vegetarisch ovenschoteltje
verse groenten met kruiden en champignons, eierstruif en kaas gegratineerd

Vegetarische ïtaliaanse vrijgezellenpan"

met quorn en verse groenten

Pasta "Brabançonne"

maar dan vegetarisch

 

Kindermenu

met frietjes, appelmoes en veul mayonaise, kroket, frikandel, schnitzeltje óf visburger. Inclusief kinderijsverrassing en bordje-leeg-garantie: 2 lolly's!

Desserts

Bavarois van de week
naar het humeur van de chef z'n vrouw

Peche Melba met perzik en frambozensaus


Truffelijsje
héél apart,.,.. ieërlik!

Dame Blanche
met warme chocolade saus

Coupe Royale
roomijs met verse vruchten en slagroom

Coupe Negrésco
met advocaat, chocolade en walnoten

Grand "Finale" dessert
een groot bord "mêe van alles wà"

Irish coffee
bruine suiker met Ierse Whisky, hete koffie en slagroom óf de varianten daarop

French coffee, Calypso, Rüdesheimer, Limburgse koffie, Coffee Cheers



Kinderijs
met verrassing

Suikervrij ijs
met vers fruit