Keuze menu’s
Samengestelde menu’s voor een groep
vanaf 12 personen, keuze wordt gemaakt tijdens het apéritief
Inclusief menukaartje & amuse.
Definitieve menu keuze, evenals vegetarische of andere wensen &
aantal tafelgangers: max. 5 dagen van te voren.
En vanaf
16 personen mogelijk in de bovenzaal, keuze gerechten graag max 4 dagen van te voren doorgeven
Het aantal gasten wijzigen kan tot 24 uur voor aanvang diner.
Op dezelfde dag wijzigen moeten wij helaas kosten in rekening brengen.
Een drieluik van Carpaccio, Vitello tonato en Taverne scampi garnaaltjes
* * * * *
* * * * *
Chateaubriand
(500 gram voor 2 personen)
gebraden, meer dan dubbele tournedos, getrancheerd & geserveerd op réchaud
óf
Kabeljauwfilet
gestoofd in tomatenbouillon geserveerd met tomatenchutney,
kappertjes en Hollandaise saus
* * * * *
Grand Dessert
Menu met kabeljauw: € 48,50 p.p.
Menu met Chateaubriand: € 56.50 p.p.
Kipcocktail
óf
Carpaccio Classico
(dunne ossehaas met dressing & Parmezaanse kaas)
óf
Toastje Halfom
(gerookte paling & zalm)
* * * * *
Tournedos met champignons (+€ 3,5)
óf
Brochette Frappante
Gemarineerde varkenshaasspies met salsa
óf
Vispotje
diverse vissoorten en scampigarnalen lekker gestoofd in een luchtige garnalensaus
óf
Scampi’s van het huis
(7 volgens geheim recept gebakken gepelde scampi’s)
* * * * *